چهارشنبه 01 مهر 1405 - Wed 23 Sep 2026
  • ایران پیشنهاد کرده در صورتی که آمریکا گام‌های اولیه‌ای برای کاهش فشار نظامی بردارد، تنگه هرمز را ظرف ۷ روز بازگشایی کند

  • گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم

  • این زائران از حج ۱۴۰۶ جا می‌مانند

  • عربستان در پلی‌استیشن هم حریف ایران نشد

  • رکورد ملی ۴ در ۱۰۰ متر مختلط تیمی در ناگویا

  • تغییر نام خیابان اسرائیل در برزیل / فیلم

  • اطلاعیه مهم درباره واکسن آنفلوآنزا

  • یمن فرودگاه ابها عربستان را تعطیل کرد

  • لحظه نجات بچه فیل توسط مادرش / فیلم

  • تسلیم دشمن نمی‌شویم و با قدرت پاسخ خواهیم داد

  • کیلب ماپین: مردم آمریکا مخالف جنگ با ایران هستند/ یک مأموریت ایرانی زندگی‌ام را متحول کرد+ فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • استوری رامین رضاییان برای سردار آزمون

  • تصویری از پلنگ ایرانی در طبیعت / فیلم

  • قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • وعده شهید «سجاد زبرجدی» به زائران مزارش

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • عملکرد ورزشکاران کشورمان در روز دوم بازی‌های آسیایی 2026 /نقره برای کاراته + عکس

  • قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه ۳۱ شهریور

  • بازگشت این ستاره جذاب به تمرینات پرسپولیس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 387203
    تاریخ انتشار: 23/آبان/1403 - 15:05

    ترس و لرز صهیونیست‌ها از یک مسابقه فوتبال/ اتفاقات تاریخی آمستردام در پاریس هم اتفاق می‌افتد؟

    هنوز چند روز از این کتک خوری صهیونیست ها نگذشته، بر اساس برنامه ای از پیش اعلام شده، قرار است که روز پنجشنبه، در چارچوب جام یوفا در اروپا، تیم ملی فوتبال فرانسه، در پاریس، میزبان تیم فوتبال رژیم صهیونیستی باشد.

    ترس و لرز صهیونیست‌ها از یک مسابقه فوتبال/ اتفاقات تاریخی آمستردام در پاریس هم اتفاق می‌افتد؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل ازجهان نیوز ،

    با گذشت بیش از یک سال از انجام عملیات طوفان الاقصی توسط فسلطینی ها، نه تنها اثرات مثبت جهانی این حرکت تاریخی و ضربه بزرگ به رژیم صهیونیستی از بین نرفته، بلکه روز به روز شاهد نمایان شدن پس لرزه های آن در کل دنیا هستیم!
     
    برای مثال، پیش از این، مشاهده کردیم که در یک اقدام تاریخی – علاوه بر اینکه مردم در نقاط مختلف دنیا تظاهرات برگزار کردند - دانشجویان در سراسر دنیا به حمایت از غزه و مردم فلسطین پرداختند؛ حتی دانشگاه های آمریکا به صحنه اعتراضات دانشجویان علیه رژیم صهیونیستی تبدیل شد.

    از طرفی، همین چند روز پیش بود که در شهر آمستردام هلند اتفاقی رخ داد که برای مقامات رژیم صهیونیستی بهت انگیز بود. هواداران تیم فوتبال مکابی تل آویو، با خشم و نفرت مردم روبرو شدند و خیابان های پایتخت هلند به صحنه درگیری تبدیل شد. کار به جایی رسید که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دستور داد که دو هواپیما به هلند فرستاده شود تا هواداران اسرائیلی تیم مکابی تل‌آویو را از این کشور خارج کنند.
     
    همچنین گدعون ساعر، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی نیز در پی حمله به صهیونیست ها به هلند سفر کرد.

    اما هنوز چند روز از این کتک خوری صهیونیست ها نگذشته، بر اساس برنامه ای از پیش اعلام شده، قرار است که روز پنجشنبه، در چارچوب جام یوفا در اروپا، تیم ملی فوتبال فرانسه، در پاریس، میزبان تیم فوتبال رژیم صهیونیستی باشد.
     
    سازمان‌های حامی فلسطین و یک نماینده مجلس ملی فرانسه به نام لوئی بویار از حزب چپگرای «فرانسه تسلیم‌ناپزیر-LFI» به تازگی طوماری را برای درخواست از فیفا جهت لغو عضویت فدراسیون فوتبال رژیم صهیونیستی و به تبع آن، عدم برگزاری این مسابقه به راه انداخته‌اند.
     
    اما نکته جالب ماجرا اینجاست که در بیانیه‌ای که روز یکشنبه از سوی شورای به اصطلاح امنیت ملی رژیم صهیونیستی منتشر شده، از هواداران ورزشی این رژیم خواسته شده که از حضور در استادیوم برای تماشای دیدار تیم فوتبال این رژیم در مقابل فرانسه خودداری کنند.

    این شورا به اسرائیلی‌های خارج از سرزمین های اشغالی هم هشدار داد در خصوص به نمایش گذاشتن علائمی که نشان از یهودی بودن و یا اسرائیلی بودن آنها دارد پرهیز نمایند.


     
    این همان واقعیتی است که باید کارشناسان و تحلیلگران در سراسر دنیا بر روی آن تمرکز کنند. امروز رژیم صهیونیستی – در کنار ضربه های سنگینی که از جبهه مقاومت خورده و تحقیرهایی که شده - به جایی رسیده است که شهروندان و حامیان آن در سراسر دنیا باید از ترس به خود بلرزند. امثال نتانیاهو باید به سوراخ موش ها پناه ببرند. شورای امنیت ملی رژیم صهیونیستی به صهیونیست ها در خصوص «به نمایش گذاشتن علائمی که نشان از یهودی بودن و یا اسرائیلی بودن»  هشدار می دهد. این اگر نشانه های زوال یک رژیم نیست، پس نامش چیست؟ بدون شک، اینها از جمله پس لرزه های عملیات بزرگ طوفان الاقصی است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما